Deze website vereist cookies om al zijn functies te kunnen verstrekken. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. - Meer te weten - Verberg dit bericht

Over ons

page-img

gsm2buy.nl is opgericht in 2010 en is actief op gebied van telefonie die zich specifiek richt op de veeleisende beller. gsm2buy.nl is een online winkel waar u 24 uur per dag terecht kunt voor een breed assortiment mobiele telefoons van alle fabrikanten in de markt. U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor mobiele telefoon, maar ook voor een nieuwe laptop en navigatie systeem.

gsm2buy.nl: verkoopt kwalitatieve GSM toestellen (van de grote telefoonmerken zoals Apple, HTC, LG, Nokia, Samsung en Sony), bijbehorende accesooires tegen de lage prijzen op de markt. Wij streven ernaar tevreden klanten te hebben door hen een tevredenheidsgarantie te geven als ze in onze webwinkel kopen.

De voordelen van het online kopen van GSM zijn totale veiligheid en betalen zonder risico's. Bestellen is alleen mogelijk via onze website.

Al onze artikelen hebben een fabrieksgarantie van minimaal 1 jaar op fabricage fouten. Alle artikelen zijn nieuw uit doos en met factuur.

Bent u op zoek naar een specifieke product dan kunt u aan ons uw type product doorgeven en zullen wij voor u opzoek gaan naar de juiste producten. U kunt een e-mail sturen naar info@gsm2buy.nl.

Algemene bedrijfsgegevens

Website: http://www.gsm2buy.nl
Adres: Graafstroomstraat 75 Unit 24
Postcode: 3044 AP
Plaatst: Rotterdam
E-mailadres: info@gsm2buy.nl
Telefoonnummer: 010-7670013 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur)
BTW-nummer: NL 852059103B02
KvK-nummer: 56288778

Rekeningnummer
IBAN:
BIC:

 
NL44INGB0006279299
INGBNL2A


› Snelle service
› Geautoriseerde dealers
› 24 uur per dag online bestellen
› Wij sturen uw bestelling dezelfde dag op*

* Als u voor 18:00 uur bestelt en wij het product in voorraad hebben.
To Top