Deze website vereist cookies om al zijn functies te kunnen verstrekken. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. - Meer te weten - Verberg dit bericht

Loyalty Points

Loyalty Points

Bijna dagelijks verlaagd de prijs van ons aanbod om de scherpste aanbieder te blijven op de vergelijk websites. De korting is op dag basis. 

U ontvangt bij ieder bestelling op account ook loyalty points. U kunt uw loyalty points inwisselen! Hieronder vindt u meer uitleg over het inwisselen van loyalty points: 

Elke loyalty point heeft een waarde van 1 cent. 

*Het aantal punten is bepaald op product specifiek basis.

*Het aantal punten is bepaald op vast aantal punt per order

*Het aantal punten is bepaald op basis van totaal factuur bedrag

U kunt het aantal punten invullen in de winkelmand tijden afrekening. Na het invullen van het aantal loyalty points wordt uw korting automatisch verrekend. Vervolgens kunt u door gaan met het bestelproces.

 

Voorwaarden:

Door het gebruik van gsm2buy.nl loyalty programma aanvaardt u , automatisch, onderstaande loyalty points voorwaarden:

1. U heeft eerder een bestelling op account geplaatst bij gsm2buy.nl (geen eenmalig optie)

2. De loyalty points uitgegeven door gsm2buy.nl zijn uitsluitend inwisselbaar bij het aankopen via de website van www.gsm2buy.nl.

3. De loyalty points zijn niet inwisselbaar voor geld. 

4. Bij het retourneren van een product waarbij loyalty points is gebruikt, wordt het aankoopbedrag uitbetaald nadat de genoten korting is verminderd.

 

Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van de waardebon of ondervindt u problemen met het inwisselen? Neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice via e-mail, info@gsm2buy.nl of 010-7670013.

To Top