Deze website vereist cookies om al zijn functies te kunnen verstrekken. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. - Meer te weten - Verberg dit bericht

Garantietermijn

Op alle telefoons en tablets van Gsm2Buy.nl, Apple toestellen uitgezonderd, is 2 jaar fabrieksgarantie van toepassing en op alle accessoires 6 maanden, tenzij door de fabrikant anders wordt vermeld. Op de producten van Apple geldt 1 jaar fabrieksgarantie. Alle mogelijke reparaties welke binnen de hiervoor genoemde garantietermijnen vallen worden kostenloos uitgevoerd exclusief alle verzendkosten, mits er geen val-, stoot-, vocht- en/of waterschade wordt geconstateerd door het reparatiebedrijf.

Indien het product niet onder de garantie valt, zoals eerder vermelde omstandigheden, worden de onderzoekskosten voor u in rekening gebracht. Deze varieeren tussen de 30 en 50 Euro, afhankelijk van het merk.

Voor het aanmelden van uw defect apparaat kunt u contact opnemen met Gsm2Buy via de e-mail info@gsm2buy.nl. Indien noodzakelijk, kunt u aan de hand van dit gesprek uw apparaat ter reparatie bij en van de servicecentra aanbieden. Voor de uitgebreide INFO over de garantie en reparatie.

To Top