Deze website vereist cookies om al zijn functies te kunnen verstrekken. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. - Meer te weten - Verberg dit bericht

Bezorging

GSM2BUY.NL levert de meeste toestellen uit voorraad. Zodra u de bestelling en betaling heeft afgerond, kunnen wij uw bestelling direct verwerken en klaarmaken voor verzending.

Bij elk product wordt de actuele voorraad weergegeven. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk kan worden afgeleverd.

Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, gaan wij uw bestelling inpakken en klaarmaken voor de verzending. Tijdens het inpakken zorgen wij er uiteraard voor dat uw bestelling altijd degelijk is verpakt. Zo kunnen de door u bestelde producten niet beschadigd raken tijdens het transport.

Nadat uw bestelling door ons is verzonden, krijgt u een verzendbevestiging per e-mail opgestuurd. U kunt deze bevestiging op de dag van verzending tussen 18:00 en 19:00 uur verwachten.

Wanneer ontvang ik een track & trace

De track & trace om de zending te volgen ontvangt u in een e-mail van de pakketbezorger meestal is de tijdstip tussen 20.00 en 21.00 u ontvangt dag voor de levering of op de dag van levering tussen 13.00 en 15.00. Ontvangt u op de dag van levering de track & trace is de levering na 15.00 uur. De track & trace activeert op het moment de zending is gescand in het logistiek proces van de pakketbezorger.

Bijzonderheden

Zendingen van maandag tot vrijdag zijn afgegeven worden zaterdag niet geleverd, bijvoorbeeld door sorteringsfout of flexservice.

Zendingen op vrijdag worden zaterdag niet geleverd.

Kiest u voor parcelschop levering is op vrijdag keuze voor zaterdag niet mogelijk. Tenzij vrijdag al is afgegeven op het punt.

Belangrijk

Helaas zijn wij ook afhankelijk van pakketbezorgers, alle pakketbezorgers hanteren een algemeen foutmarge van 5%.

De belofte volgende werkdag levering.

Fouten: sorteringsfout | chauffeur route niet afgemaakt

U kunt een fout zien op het moment de track & trace e-mail wordt verstuurd volgende morgen geen status ''BESTEL'' staat. (Status: ''Bestel'' betekent chauffeur is onderweg).


Gebruikelijke afleverdagen

Voor 23:30 uur besteld op:   Verwerking en verzending op:   Bezorging op:
Maandag   Maandag   Dinsdag
Dinsdag   Dinsdag   Woensdag
Woensdag   Woensdag   Donderdag
Donderdag   Donderdag   Vrijdag
Vrijdag   Vrijdag   Maandag

Zaterdag is geen werkdag voor pakketbezorger

Afleveren bij GLS Afhaalpunt kan tot 17.00 uur besteld volgende werkdag ophalen.

Aangepaste afleverdagen

Besteld op:   Verwerking en verzendig op:   Eerste bezorging op:
Zaterdag of zondag   Maandag   Dinsdag
Feestdagen   Eerstvolgende werkdag   Daaropvolgende werkdag


Afleveren bij afhaalpunt van GLS

U vind de afhaalpunten op de website van GLS via http://gls-info.nl . U ontvangt standaard bij de track & trace de optie om tot 23.59 te kiezen voor andere dag levering of direct afhalen bij afhaalpunt. De kosten zijn voor ons rekening. U kunt ons ook contacteren om verzendetiket direct om te zetten naar ophalen bij afhaalpunt. U ontvangt een e-mail waarin u zelf de afhaalpunt selecteert.

To Top